DEPORTESPROVINCIA

El PSOE denuncia la pèrdua de quasi 110 milions d’euros a Alacant pel rebuig del PP a la senda d’estabilitat

Patricia Macià destaca la incoherència del PP amb les comunitats i ajuntaments que ells mateixos governen

La portaveu del PSPV-PSOE de la província d’Alacant, Patricia Macià, ha denunciat que “la irresponsabilitat i l’ús partidista del PP ens portarà a què els municipis de la província d’Alacant perden 109,9 milions d’euros en rebutjar la senda d’estabilitat que proposa el Govern. Un acte que perjudica a milers de ciutadans i que només obeeix a tacticisme polític per a danyar el Govern. La seua incoherència en votar en contra de tindre més capacitat de despesa demostra que, en lloc de fer política amb majúscules, el PP es dedica al politiqueig”.

La portaveu provincial ha destacat que “El rebuig a la senda és una falta de respecte per part del PP a la multilateralitat que tant exigeixen, menyspreant la decisió del Consell de Política Fiscal i Financera, un òrgan que va avalar la senda d’estabilitat sense el rebuig de cap comunitat governada pel PP”.

Macià ha subratllat que “Si el PP rebutja al Congrés la senda d’estabilitat, està perjudicant totes les comunitats autònomes i ajuntaments, inclosos aquells que ells mateixos governen. En lloc d’afectar el Govern central, llancen pedres contra les seues pròpies comunitats i ajuntaments, llevant-los en total quasi 12.000 milions d’euros de capacitat de despesa en dos anys, dels quals 622 milions corresponen a la Comunitat Valenciana i 109,9 milions a la província d’Alacant”.

Finalment, Patricia Macià ha afirmat que “els socialistes seguirem lluitant perquè la senda d’estabilitat siga aprovada al Congrés i que aquests fons es destinen a la ciutadania en educació, sanitat i serveis públics de qualitat”.

Etiquetas
Ver más

Artículos relacionados

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba
Cerrar