Nuestro Punto de Vista

El PSPV de la Diputació d’Alacant exigeix a Toni Pérez la convocatòria del ple anual sobre l’estat de la província

El portaveu del PSPV-PSOE a la Diputació d’Alacant, Vicente Arques, ha instat Toni Pérez a complir el seu compromís de convocar el ple anual sobre l’estat de la província. “Es va comprometre en l’últim ple a celebrar-lo, i continuem esperant que es fixe una data. Aquesta província necessita una anàlisi exhaustiva per identificar les mancances i oportunitats que existeixen. Avui mateix, l’Ajuntament d’Alacant celebra el seu ple, per què Toni Pérez encara no convoca el nostre?”, ha qüestionat Arques.

El portaveu socialista ha subratllat la importància d’este debat, argumentant que “és fonamental avaluar les polítiques que s’han dut a terme per proposar millores que enfortisquen els sectors productius de la província. Un debat necessari que posarà en evidència les deficiències en la gestió del Partit Popular”. Segons Arques, la sol·licitud d’este ple respon a la preocupació pels temes clau que afecten el futur d’Alacant, després d’un any de govern de Toni Pérez, i que estan directament relacionats amb el desenvolupament provincial.

Per a concloure, Arques ha recalcat: “Volem conéixer l’estat actual de les actuacions i propostes que l’equip de govern pretén implementar. Necessitem entendre quin és el projecte de província, la seua fulla de ruta, i els reptes que estan disposats a assumir per millorar la qualitat de vida dels alacantins”.