MARINA ALTA

Pego comptarà amb dones de renom i importants per celebrar el Dia de la Dona

Sandra Polop, cantant i participant d’OT 4 compartirà protagonisme amb una altra convidada sorpresa durant l’acte d’entrega dels Premis Jo Dona que es celebrarà divendres 4 de març

El premi Jo Dona es celebra anualment a Pego amb motiu del Dia de la Dona. Un acte que pretén destacar la carrera professional de les dones pegolines. Enguany es celebrarà el pròxim 4 de març a la Casa de la Cultura de Pego com a punt de partida a una setmana plena d’actes especialment pensats per a totes les residents de la població, a fi de fomentar el seu creixement personal i professional, a més de com a conseqüencia, la sororitat entre elles.

L’esdeveniment estarà ple de sorpreses agradables i no sols per saber qui serà la pròxima mereixedora d’aquest premi tan significatiu per a la població, sinó també perquè comptaran amb la presència de la cantant Sandra Polop i una altra convidada molt especial que només podran descobrir aquelles persones que assistisquen a l’esdeveniment.

Sandra Polop, la cantant valenciana que va participar en la quarta edició d’Operación Triunfo, assistirà a la gala dels premis ‘Jo Dona’ que es celebra anualment a Pego. L’artista no sols ressalta per la seua participació en aquest reconegut programa de televisió, sinó que a més ha sigut vocalista en programes com “Al Pie de la Letra” d’Antena 3 i “Los mejores años de nuestra vida” en TVE, a més de co-protagonitzar el musical més taquiller de la temporada tardor-hivern de 2008 “Jesucristo Superstar”, sense oblidar la seua actual etapa com a vocalista de la reconeguda orquestra “La Tribu”.

Actualment està desenvolupant el projecte “Pop Ladies”, un tribut al pop nacional femení amb música en directe de les millors cantants d’aquests últims anys, com Leire Martínez, de L’Orella de Van Gogh, Natalia Jiménez, de La 5a Estació, Ana Torroja, Eva Amaral o Malú que està omplint les butaques del Teatre Olímpia de València. “És per això que des de la regidoria d’Igualtat s’ha volgut comptar amb ella per a aquest esdeveniment que es torna a celebrar per fi, després de dos anys cancel·lat a causa de la pandèmia, aquesta vegada amb l’objectiu de ressaltar la gran sororitat de les dones de Pego”, indica la regidora d’Igualtat, Merxe Bolta.

Quan a la segona convidada, explica Bolta, “es tracta d’una dona que ressalta per la seua gran fortalesa i lluita pels seus somnis, a més de per la seua brillant carrera, cosa que l’ha portat a tenir l’èxit que avui presenta. Caldrà acudir a la Casa de Cultura de Pego per descobrir-la”, indica la regidora.

Programació

Aquest esdeveniment donarà el punt de partida a una setmana de conferències. Aquest any s’ha apostat per potenciar, encara més, la sororitat de les pegolines. La setmana del 7 al 11 de març tindràn lloc ponències especialment creades per transmetre informació molt important sobre salut de la dona, la fertilitat i fins i tot per a saber com actuar davant els primers anys de sexualitat de filles i fills.

El primer dels actes programats serà el del dimarts 8 de març (Dia de la Dona). Tindrà lloc una concentració a les 19.30 hores a la Plaça Maria Cambrils. L’endemà, dimecres 9 de març, es celebrarà la ponència ‘Parlem de sexualitat amb els nostres fills i filles’, dirigida a pares i mares; a la Casa de Cultura de Pego, a les 19.30 hores. El dijous 10 de març, a les 19.30 hores a la Casa de Cultura, tindrà lloc una altra ponència, ‘La regla + sostenible’, a càrrec de Diana Sendra, gerent del comerç ‘La Potingues’ i la fisioterapeuta, Carla Mengual. Per últim, el divendres 11 a les 19.30 hores, també a la Casa de Cultura, es celebrarà una última ponència ‘Salut femenina i fertilitat’, a càrrec d’Antonia González, directora i fundadora d’Onet, clínica espezialitzada en fertilitat.

Ver más

Artículos relacionados

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba
Cerrar